Χειμωνιάτικες βόλτες με το μωρό

Πώς να επιλέξετε τα σωστά ρούχα

Για να απολαύσετε τις χειμωνιάτικες βόλτες με το μωρό σας και να μην κρυώσει, είναι σημαντικό να ντυθεί σωστά. Να σας πω μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα σωστά ρούχα για μωρά που μόλις μάθανε να περπατούν και δεν θέλουν να ξοδέψουν όλο το χρόνο τους καθισμένα στα καρότσια

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Η βασική λειτουργία των θερμικών εσωρούχων είναι η αφαίρεση της υγρασίας και η διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Τώρα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κατασκευαστές των θερμικών εσωρούχων που έχουν διαφορετικά μοντέλα και σύνθεση των υφασμάτων. Αλλά γενικά, όλα τα θερμικά εσώρουχα απομακρύνουν αποτελεσματικά την υγρασία από το σώμα (ή προς τα έξω ή μέσα στις εσωτερικές στρώσεις του ιματισμού), γεγονός που μειώνει την απώλεια θερμότητας του σώματος και δίνει αίσθηση άνεσης.

ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

Η καλύτερη επιλογή των χειμωνιάτικων ρούχων για ένα μικρό παιδί θα είναι μια ζεστή ολόσωμη φόρμα εξόδου . Οι υψηλές τιμές γι ‘αυτές δικαιολογούνται από το γεγονός ότι αυτά τα ρούχα είναι ανθεκτικά, βολικά και πρακτικά. Οι ολόσωμες φόρμες είναι ελαφριές, αρκετά λεπτές, δεν εμποδίζουν τις κινήσεις και πολλά μοντέλα ράβονται με αδιάβροχα υφάσματα, τα οποία πλένονται εύκολα. Υποστηρίζουν καλά τη θερμορύθμιση και είναι κατάλληλα για ευρεία κλίμακα θερμοκρασιών (από +5 έως -20). Το μωρό σε ισοθερμικές φόρμες εξόδου θα είναι άνετο και ζεστό.

ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

…Στην ιδανική περίπτωση, είναι επιθυμητό να φοράτε ελαφριά, αλλά με πολλές στρώσεις ρούχα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα στρώμα αέρα που θα συγκρατεί τη θερμότητα. Θυμηθείτε, όσο περισσότερες στρώσεις ρούχων θα φοράει το παιδί, τόσο πιο ζεστό θα είναι έξω.

3 Χειμωνιάτικες στρώσεις ρούχων

Το καλύτερο είναι εάν το ντύσιμο του μωρού αποτελείται από τρεις στρώσεις ρούχων:

1
Κάτω (πάνα ή εσώρουχα, φανελάκι, καλσόν ή ισοθερμικά εσώρουχα)
2
Μεσαία στρώση (πουλόβερ /λεπτό παντελονάκι ή καλσόν, ή κάλτσες)
3
Επάνω (ισοθερμικές ολόσωμες φόρμες εξόδου ή μπουφάν/ παντελόνι, γάντια, καπέλο, κασκόλ)
ΧΟΝΔΡΗ ΣΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Τ

ο χειμώνα, τα πόδια κρυώνουν πιο πολύ , τα οποία, όπως γνωρίζετε, πρέπει πάντα να κρατάτε στεγνά και ζεστά. Στο κρύο, η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται και η υποθερμία των ποδιών μπορεί να φέρει διάφορες δυσάρεστες ασθένειες. Τα παπούτσια με μια λεπτή σόλα, ακόμη και αν έχει μέσα μια ζεστή φυσική επένδυση, δεν μπορούν να θερμανθούν σε πολύ κρύο.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.